UFC Kampioen Cris Cyborg wil Ronda Rousey in de WWE verslaan Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Cris Cyborg wil Ronda Rousey in de WWE verslaan

UFC Kampioen Cris Cyborg wil Ronda Rousey in de WWE verslaan

UFC Kampioen Cris Cyborg wil Ronda Rousey in de WWE verslaan

Vechten bij de WWE

Dat gezegd hebbende, Cyborg wil nog steeds graag nog vechten tegen Rousey. Sterker nog, ze zou zelfs bereid zijn om Rousey te ontmoeten in de WWE-ring, zelfs als de professionele worstel organisatie wil dat ze de wedstrijd zou verliezen. Maar met de kanttekening dat ze alles op alles zou zetten om te winnen. Het grote geld van de WWE lonkt en trekt veel ex MMA vechters aan.

"Ik denk dat Ronda's grootste angst was om tegen mij te verliezen, dus als we het in WWE zouden doen, zou ze moeten winnen", vertelde Cyborg aan eerder deze week. "Ik heb niet zo'n groot ego, maar als we een show voor de fans zouden opzetten, of zoiets, geen probleem. " Terwijl Cyborg nog steeds hunkert naar een tijdje UFC ringtijd met Rousey, complimenteert ze haar rivaal met het werk dat ze doet als een professionele worstelaar.

Niet geschikt

"Ik zag haar optreden in WWE. Ze ging een ander pad in, toch? "Zei Cyborg. "Omdat ze verloor en niet terugkeerde naar MMA, zag iedereen dat ze niet geschikt is voor MMA. Als ze dat was, zou ze zelfs met een verlies terugkeren, zoals elke andere atleet. Verliezen is een onderdeel van de sport. "

"Ze kan doen wat ze wil in WWE, ze beslissen wat er van tevoren gebeurt," vervolgde ze. "Maar ik geloof dat ze gelukkig is. Het is een moeilijke klus omdat ze moet handelen en dat is zeker niet eenvoudig, maar met haar gaat het goed. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws