UFC Kampioen Cejudo daagt bokskampioen Lomachenko uit Nieuws
Nieuws

UFC Kampioen Cejudo daagt bokskampioen Lomachenko uit

UFC Kampioen Cejudo daagt bokskampioen Lomachenko uit
UFC Kampioen Cejudo daagt bokskampioen Lomachenko uit

In navolging tot het blote vuist gevecht tussen Artem Lobov en Paulie Malignaggi, lijkt UFC Kampioen Henry Cejudo te willen gaan boksen.

In een Twitter bericht zinspeelt Cejudo op een bokswedstrijd met Vasyl Lomachenko die de WBA (Super), WBO en Ring tijdschrifttitels sinds 2018, en eerder de WBO-lichtgewicht en junior lichtgewicht titels tussen 2014 en 2018 in bezit heeft.

Cejudo daarentegen is een voormalig Olympisch judo kampioen, en heeft recentelijk wereldtitels binnengehaald in twee gewichtklassen bij de UFC. Op Twitter stelt hij zijn fans de vraag:

Wat zou het doen

Artem Lobov (13-15, MMA), voormalig UFC-vechter wint door unanieme overwinning op voormalig wereldkampioen boksen Paulie Malagnaggi (36-8, Boksen). Wat denk je dat een Olympische en UFC dubbel kampioen zou doen met bokser Vasyl Lomachenko?

ZIE OOK >> Henry Celjudo pakt tweede UFC wereldtitel

Vanuit Lomachenko was ten tijde van het verschijnen van dit artikel nog geen spoor van reactie, of het de zoveelste plaagstoot van Cejudo is om de boel opmetselen te zetten is de vraag.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws