UFC-kampioen beroofd van auto: '1 kans om hem terug te brengen' Nieuws
Nieuws

UFC-kampioen beroofd van auto: '1 kans om hem terug te brengen'

UFC-kampioen beroofd van auto: '1 kans om hem terug te brengen'

Jan Błachowicz, voormalig UFC-kampioen werd gisteren bestolen van zijn auto. De diefstal gooit de kooivechter zijn trainingsplannen in het water. Via social media laat de Pool weten dat de de dief maar 1 kans heeft om de auto terug te brengen.

In een bericht op het Facebook deed de Poolse MMA-vechter een beroep op de dief en zijn fans. ,,Je kunt nog steeds nadenken, de auto ergens parkeren of achterlaten waar je wilt. Aan iedereen die iets weet help ons het te vinden. Het is belangrijk dat alles zo snel mogelijk wordt gevonden. Er zal een beloning zijn."

Breng terug

Blachowicz die zich voorbereid op een gevecht tegen Aleksandar Rakić in mei tijdens UFC Fight Night, geeft aan dat zijn auto vol lag met trainingsmateriaal.

,,In de auto was uitrusting wat ik nodig had voor een bergtraining. Ik zou er direct mee aan de slag gaan. In plaats van kalm te blijven en mijn vorm op te poetsen, moet ik bij de politie gaan zitten, officiële zaken afhandelen en uitzoeken wat nu te doen", schreef Blachowicz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws