UFC houdt vervelende pers op afstand voor komende events Nieuws
Nieuws

UFC houdt vervelende pers op afstand voor komende events

UFC houdt vervelende pers op afstand voor komende events
UFC houdt vervelende pers op afstand voor komende events

UFC president Dana White is geen fan van de pers en houdt deze de aankomende tijd noodgedwongen letterlijk op afstand.

White vindt de pers af en toe maar wat vervelend en eerlijk gezegd kunnen deze wel eens lastige vragen stellen. Door de aanhoudende coronavirus pandemie echter is een fysieke afstand nodig om de verspreiding van het virus te helpen voorkomen.

Dat maakt zaken als een traditionele UFC-mediadag voor het evenement met vechters moeilijk te organiseren. Maar de UFC heeft een tijdelijke oplossing voor de aankomende drie events van 9, 13 en 16 mei.

Pers letterlijk op afstand

De UFC gevechten keren terug na een onderbreking van bijna twee maanden als gevolg van de coronavirus lockdowns. Voor zijn terugkeer volgende week met UFC 249 in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida, zal de UFC de eerste virtuele mediadag in zijn geschiedenis houden.

Medialeden die zich van tevoren voor het evenement hebben aangemeld, kunnen deelnemen aan digitale interviews met vechters. Hetzelfde format zal worden gebruikt tijdens UFC 249 zelf, voor de persconferentie na afloop.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws