UFC En Glory Ondertekenen Exclusieve Deal! Nieuws
Nieuws

UFC En Glory Ondertekenen Exclusieve Deal!

UFC En Glory Ondertekenen Exclusieve Deal!

UFC.TV zal Rico Verhoeven live streamen tegen Jamal Ben Saddik tijdens Glory Redemption op 9 december.

Exclusieve streaming deal voor Pay-Per-View special ondertekend door UFC En Glory Kickboxing! Op 9 december organiseert Glory Kickboxing een speciale vier-gevcht-per-view-evenement in Ahoy, Rotterdam in Nederland. UFC.TV heeft ingestemd de exclusieve digitale partner voor het evenement te zijn. De show is gekenmerkt onder de naam Redemption. Dus kun je er niet live bij zijn dan is dit je kans om toch live de partijen te volgen, en voor een redelijk bedrag.

UFC En Glory Ondertekenen Exclusieve Deal!

Grootste show tot nu toe

De UFC en Glory hebben eerder samengewerkt voor eerdere evenementen in de Glory Superfight-serie, maar deze pay-per-view-special kan het grootste zijn, van elke show waar de twee promoties hebben samengewerkt om digitaal uit te zenden. Fans moeten $ 29.99 USD of € 25 betalen om de strijd via UFC.TV te streamen. Het zal ook verkrijgbaar zijn via selecte kabel- en satellietleveranciers.

Rico Verhoeven tegen Jamal Ben Saddik live

Redemption bevat de eigen Glory zwaargewicht kampioen Rico "The King of Kickboxing" Verhoeven die het opneemt tegen Jamal "The Goliath" Ben Saddik in een rematch. Jamal scoorde een TKO-overwinning op Verhoeven vroeg in de carrière van de kampioen, dus dit is een kans voor Verhoeven zich te revancheren.

Meer gevechten later bekend gemaakt

Ook op de kaart is een licht zwaargewicht gevecht tussen Michael "Dreamcrusher" Duut, een andere gedegen vechter, in een partij met de Congolese Danyo "Dibuba" Ilunga. Er zullen voorlopige wedstrijden zijn van de Superfight Series die voorafgaan aan Redemption. Die gevechten worden later nog bekendgemaakt.

Bekijk de Glory website voor meer informatie over dit evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws