UFC-debuut Ben Askren tegen Robbie Lawler in januari 2019 Nieuws
Nieuws

UFC-debuut Ben Askren tegen Robbie Lawler in januari 2019

UFC-debuut Ben Askren tegen Robbie Lawler in januari 2019
UFC-debuut Ben Askren tegen Robbie Lawler in januari 2019

De eerste partij van Ben Askren in de UFC is officieel, de voormalige ONE Champioship kampioen zal Robbie Lawler tegemoet treden op 26 januari 2019.

Het Honda Center in Anaheim, Californië, zal het toneel zijn van het gevecht tussen Lawler en Askren. Het zal ook uitwijzen of Askren de daad bij het woord zal voegen dat hij iedereen binnen de UFC zou kunnen verslaan. Geen gemakkelijke opgave tegen Lawler die een record heeft van MMA 28-12-0-1 | UFC 13-6-0-0 en sinds 2002 bij de UFC op het rooster staat.

Aksen daarentegen is ongeslagen bij ONE en werd geruild tegen Demetrious Johnson die overstapte naar ONE Championship wat wat de ruildeal van de eeuw binnen het MMA werd genoemd.

ONE Championship maakt rasse schreden vooruit in de mma wereld met het tekenen van bekenden vechters uit andere organisaties. Het gerucht gaat dat Sage Northcutt dierecentelijk ontslagen werd bij de UFC ook een stap zal maken naar ONE. Vandaag melde de CEO van ONE op Twitter:

"Zonder twijfel is Sage Northcutt een van de meest getalenteerde vechters op deze planeet. Hij bezit krankzinnige atletiek, ongelooflijke vaardigheden en onbeperkte mogelijkheden. Maar bovenal is Sage een prachtige mens met een hart van goud."

UFC-debuut Ben Askren tegen Robbie Lawler in januari 2019

LEES OOK:

Gerucht: ex UFC-vechter Sage Northcutt naar ONE Championship

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws