UFC de Sjaak als coronavirus zich verspreid door events Nieuws
Nieuws

UFC de Sjaak als coronavirus zich verspreid door events

UFC de Sjaak als coronavirus zich verspreid door events
UFC de Sjaak als coronavirus zich verspreid door events

De UFC organiseert in mei een aantal events zonder publiek in verband met het coronavirus.

Ook al houdt de UFC een aantal events zonder publiek, toch is het risico op verspreiding van het cornonavirus niet uitgesloten. De vechters vallen onder de regulering van de staat Florida die zich verantwoordelijk stelt voor de veiligheid.

Echter vallen de overige aanwezigen zoals camera mannen, productie personeel, artsen etc niet onder de verantwoordelijkheid en daar spleet de UFC met vuur. UFC president Dana White hamert er op dat de staat Florida handhaaft.

Zware claims

Dat White hier constant op zinspeelt kan als reden hebben dat hij zich verschuilt achter Florida mocht er iets fout lopen. Toch hangt een aanklacht of zware claims als een zwaard van Damocles boven het hoofd van de UFC.

Mocht namelijk een van de overige aanwezigen het coronavirus oplopen, dan zouden deze direct de UFC aansprakelijk kunnen stellen. Sinds deze pandemie begon, heeft White benadrukt hoe belangrijk de gezondheid en veiligheid van de vechters is. We staan misschien op het punt waar we ontdekken of de beweringen van White waar zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws