UFC Boksen: Dana White komt na de zomer met groot nieuws Nieuws
Nieuws

UFC Boksen: Dana White komt na de zomer met groot nieuws

UFC Boksen: Dana White komt na de zomer met groot nieuws
UFC Boksen: Dana White komt na de zomer met groot nieuws

De grote baas van de UFC Dana White zegt na de zomer met groots boks nieuws te komen.

White spreekt de afgelopen twee jaar vaker over het feit dat de UFC of beter gezegd haar zusterbedrijf 'Zuffa Boxing' met een verrassend boks concept zal komen. Wat dat is laat zich nog even raden, maar dat White zich op het boksen zal storten is duidelijk.

In een interview met CNN sprak White voor de zoveelste keer over de tegenslagen in het boksen, de frustraties die het algemene publiek heeft met het zwaargewicht divisie trio Tyson Fury, Deontay Wilder en Anthony Joshua. Deze zullen dit jaar niet tegen elkaar in de ring staan.

Contract Anthony Joshua

White toonde nogmaals zijn interesse in het promoten van Anthony Joshua, die naar verluidt een enorm contract aangeboden kreeg om te tekenen met Zuffa Boxing, maar Dana White ontkent dit. "Ik zou het leuk vinden," zei White. "Op dit moment zou Anthony Joshua ook een grote ster in de Verenigde Staten moeten zijn. Maar dat is hij niet. "

White heeft gezegd dat hij niet zal werken met sanctionerende instanties, en hij heeft herhaaldelijk promotors op hun plek gezet, zoals Bob Arum, Oscar De La Hoya, en Eddie Hearn, die momenteel drie van de vier belangrijkste promotors in het boksen zijn. Hij zei ook dat hij nooit meer met Showtime zal werken, die de helft van Premier Boxing Champions beheren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws