UFC Baas Dana White toegevoegd aan Trump's economische taskforce Nieuws
Nieuws

UFC Baas Dana White toegevoegd aan Trump's economische taskforce

UFC Baas Dana White toegevoegd aan Trump's economische taskforce
UFC Baas Dana White toegevoegd aan Trump's economische taskforce

De Amerikaanse president Donald Trump voegt Dana White toe aan de economische taskforce om het land weer in goede banen te leiden.

Naast White heeft Trump ook Vince McMahon van de pro Wrestling organisatie WWE toegevoegd aan zijn team van adviseurs om de Amerikaanse economie te helpen herstarten.

White, de UFC-president, en McMahon, maken deel uit van een grote groep professionele sportbondshoofden die zullen samenwerken in de adviesraad van president Trump terwijl hij ernaar streeft Amerika te helpen uit de brand te helpen na de coronavirus pandemie.

Gewoon doorgaan

Het is geen geheim dat White en Trump al bijna twintig jaar goede vrienden zijn. Fans vinden dit nieuws misschien op het eerste gezicht verrassend, maar gezien hun vriendschap is het niet helemaal verrassend.

White is al weken onvermurwbaar dat het 9 mei event van de UFC doorgaat ondanks het coronavirus die de wereld teistert. Ondertussen is McMahon en de WWE doorgegaan met het organiseren van evenementen in Florida, waar de WWE als een essentiële industrie wordt beschouwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws