UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast Nieuws
Nieuws

UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast

UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast
UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast

Het langverwachte lichtgewicht gevecht tussen Dustin Poirier en Tony Ferguson niet langer plaatsvinden tijdens UFC 254 in oktober.

Hoewel het gevecht tussen Dustin Poirier en Tony Ferguson niet officieel werd vastgelegd, was deal zo goed als rond. Omdat UFC 254 een lichtgewicht titelgevecht op de kaart heeft staan tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje, wilde de UFC ook het gevecht tussen Poirier en Ferguson boeken.

Echter laat Poirier via ESPN weten dat hij er niet uitgekomen is met de UFC en hij niet verder zal onderhandelen. De gesprekken met Poirier werden afgebroken. Toen hij probeerde een betere financiële overeenkomst te bereiken met de UFC. Om het gevecht met Ferguson te accepteren.

Onzekerheid

"UFC en ik kwamen niet tot overeenstemming", zei Poirier tegen ESPN. "Ik zal niet vechten op 24 oktober." Toen de twee partijen eenmaal niet in staat waren tot een deal te komen, boog Poirier zich voor de onderhandelingen en vertelde ESPN dat hij van plan was terug te keren naar huis.

Wat Ferguson betreft, hij heeft al ingestemd met de wedstrijd. Hij was midden in de voorbereidingen om Poirier op 24 oktober te ontmoeten. Het is niet bekend of de UFC zal proberen om Ferguson op de kaart te houden. En hem mogelijk tegen een andere tegenstander te boeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws