UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast – Vechtsport Info
Home / Nieuws / UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast

UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast

UFC 254: Dustin Poirier vs Tony Ferguson afgelast

Het langverwachte lichtgewicht gevecht tussen Dustin Poirier en Tony Ferguson niet langer plaatsvinden tijdens UFC 254 in oktober.

Hoewel het gevecht tussen Dustin Poirier en Tony Ferguson niet officieel werd vastgelegd, was deal zo goed als rond. Omdat UFC 254 een lichtgewicht titelgevecht op de kaart heeft staan tussen Khabib Nurmagomedov en Justin Gaethje, wilde de UFC ook het gevecht tussen Poirier en Ferguson boeken.

Echter laat Poirier via ESPN weten dat hij er niet uitgekomen is met de UFC en hij niet verder zal onderhandelen. De gesprekken met Poirier werden afgebroken. Toen hij probeerde een betere financiële overeenkomst te bereiken met de UFC. Om het gevecht met Ferguson te accepteren.

Onzekerheid

“UFC en ik kwamen niet tot overeenstemming”, zei Poirier tegen ESPN. “Ik zal niet vechten op 24 oktober.” Toen de twee partijen eenmaal niet in staat waren tot een deal te komen, boog Poirier zich voor de onderhandelingen en vertelde ESPN dat hij van plan was terug te keren naar huis.

Wat Ferguson betreft, hij heeft al ingestemd met de wedstrijd. Hij was midden in de voorbereidingen om Poirier op 24 oktober te ontmoeten. Het is niet bekend of de UFC zal proberen om Ferguson op de kaart te houden. En hem mogelijk tegen een andere tegenstander te boeken.

Bekijk ook

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

🎥 Oliveira wint UFC-titel met knock-out op Chandler

Ik zei toch dat ik hem knock-out ging krijgen, en ik kwam hem knock-out slaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page