VIDEO: Tony Ferguson daagt Conor McGregor uit tot gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / VIDEO: Tony Ferguson daagt Conor McGregor uit tot gevecht

VIDEO: Tony Ferguson daagt Conor McGregor uit tot gevecht

UFC ster Conor McGregor kondigde onlangs zijn afscheid aan. Vlak nadat Amanda Nunes geschiedenis schreef tijdens UFC 250.

Dit is de derde keer dat Conor McGregor met pensioen gaat nadat de onderhandelingen met de UFC mislukte. Deze keer verklaarde McGregor echter dat het niet om geld ging, maar om het feit dat hij in het huidige klimaat geen opwindende opties heeft.

Uitdaging

McGregor zou geen directe titelkans in het verschiet hebben en inval wedstrijden weigert hij te doen. Dat is misschien allemaal veranderd nu Tony Ferguson de voormalige UFC-kampioen in twee divisies uitdaagt.

Ferguson is naar sociale media gegaan om een ​​video te plaatsen en riep op tot een gevecht met ‘McNuggets’. En het is duidelijk in de typische ‘El Cucuy’ stijl. Op papier is dit op dit moment het perfecte gevecht voor Ferguson en McGregor.

Kon niet eerder

De vraag blijft of de UFC bereid zou zijn Conor veel geld te betalen, wanneer ze ongeveer $ 20 miljoen zouden verliezen aan de ticket inkomsten omdat er geen fans aanwezig zullen zijn. Het gevecht is in het verleden al eens ter spreken gekomen.

Maar hoewel Ferguson werd vertegenwoordigd door Paradigm Sports Management, samen met McGregor, leek het nooit waarschijnlijk dat het zou gebeuren. Nu Ferguson wordt vertegenwoordigd door de Ballengee Group, zou het geen probleem zijn.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page