Home / Nieuws / MMA NIEUWS / TITANENGEVECHT: Dustin Poirier verslaat Dan Hooker

TITANENGEVECHT: Dustin Poirier verslaat Dan Hooker

Het main event van UFC on ESPN 12 in Las Vegas tussen Dustin Poirier en Dan Hooker werd een waar titanengevecht. Een gevecht welk elke UFC fan wil zien.

Het gevecht begon al explosief in de eerste ronde met body kicks van beide mannen. Hooker kwam met een mooie linkse hoek. Inside low kicks van Hooker. Poirier met een rechtse. Poirier vangt een trap, maar kan er niets mee. Weer een harde binnen beentrap die Poirier zeker voelde. Weer een body kick van Poirier. Een echt over en weer gevecht.

Knokpartij

In ronde twee kwam Hooker met een harde trap naar het lichaamsen een jab. Knie als reactie van Hooker. Poirier bloedt nu ook, zo lijkt het. Rechtse hoek van Poirier. Hooker mist met de knie, maar volgt deze met een harde linkse hoek. Poirier met een enorme counter! Hooker met een enorme combo en een knie.

Op naar ronde drie, het blijft spannend met een front kick van Hooker. Poirier met een body kick. Binnenbeentrap van Hooker, counterhoek van Poirier. Poirier met een rechtse over de top. Poirier blijft dreigen met submission pogingen. Er zijn maar weinig stoten van Hooker. Poirier gaat zitten en staat op. Hooker met een mooie knie.

Zwaar gevecht

Ronde 4, Poirier start met een rechter job, dan de linker. Hooker met een tegenstoot. Poirier met een takedown. Hooker geeft zijn rug op, maar incasseert een hoop stoten! Hooker trekt eindelijk zijn arm uit met nog 45 seconden te gaan. Poirier staat op en zakt weer voor een guillotine. Hooker steekt zijn hoofd er weer uit en landt een paar klappen op het lichaam en het hoofd.

BEKIJK HIER ALLE UITSLAGEN VAN UFC on ESPN 12

Het komt neer op een beslissende ronde 5. Poirier start sterk met een overhand rechter stoot recht. Hij mist maar net met een rechtse hoek. Jab van Poirier. Front kick van Hooker. Hooker met een linkse hoek. Het blijft maar over en weer gaan. Het zal aankomen op de jury om deze te beslissen. Wat een gevecht waar Dustin Poirier tegenstander Dan Hooker verslaat via unanieme beslissing (48-47 x2, 48-46).

Bekijk ook

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt ...