UFC 231: 'Max Holloway verdedigt titel tegen Brian Ortega' Nieuws
Nieuws

UFC 231: 'Max Holloway verdedigt titel tegen Brian Ortega'

UFC 231: 'Max Holloway verdedigt titel tegen Brian Ortega'
UFC 231: 'Max Holloway verdedigt titel tegen Brian Ortega'

Het langverwachte vedergewicht titelgevecht tussen kampioen Max Holloway en de uitdager Brian Ortega is eindelijk officieel voor UFC 231 in Toronto op 8 december.

Bronnen bevestigden dat het gevecht op maandagavond in beton werd gegoten. Het gevecht tussen Holloway en Ortega is al geruime tijd in de maakt, maar het was pas onlangs dat de UFC eindelijk overeenstemming bereikte met beide vechters over de datum en locatie.

Holloway en Ortega waren oorspronkelijk gepland om elkaar in juli te ontmoeten bij UFC 226, maar de vedergewichtkampioen had last van hersenschuddingachtige symptomen die met spoed naar het ziekenhuis werd verwezen, waardoor hij van de vecht kaart werd verwijderd.

Uitdager

Nu zal de Hawaiiaanse kampioen voor een tweede keer zijn titel moeten verdedigen, terwijl hij tegenover de top-uitdager staat in de divisie Ortega, die in maart een TKO-overwinning tegen Frankie Edgar haalde.

Holloway vs Ortega zal naar verwachting de UFC 231 samen met de dames vlieggewichtwedstrijd tussen Valentina Shevchenko en Joanna Jedrzejczyk het co-main event in Toronto zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws