UFC 229: Khabib eist 'recordbrekend bedrag' voor rematch met McGregor Nieuws
Nieuws

UFC 229: Khabib eist 'recordbrekend bedrag' voor rematch met McGregor

UFC 229: Khabib eist 'recordbrekend bedrag' voor rematch met McGregor
UFC 229: Khabib eist 'recordbrekend bedrag' voor rematch met McGregor

We zijn slechts een paar dagen verwijderd van de waanzin die UFC 229 veroorzaakte, maar men heeft het nu al over een mogelijke rematch tussen de huidige kampioen in lichtgewicht, Khabib Nurmagomedov en voormalig titelhouder, Conor McGregor.

Nadat "The Eagle" afgelopen zaterdagavond (6 oktober 2018) in Las Vegas, Nevada the "Notorious" versloeg in in de vierde ronde van hun partij, wist hij niet alleen zijn grootste overwinning te scoren. Maar heeft hij ook enige invloed op zijn volgende betaalcheque. Dus als UFC een rematch wil met de vurige Ier, zal de organisatie zijn bankrekening voor Khabib wat ruimer moeten openen.

Fors salaris

"Als je een rematch wilt, als de mensen een rematch willen, als ze een rematch ot stand gaan brengen, moeten ze Khabib dik betalen", zei Luke Rockhold tijdens een recente editie van The Ariel Helwani MMA Show.

"Khabib heeft op dit moment in zijn leven niets nodig. Dus ze zullen hem een ​​heel, heel fors salaris moeten geven. Waarschijnlijk het grootste salaris ooit in de geschiedenis van MMA. Ik ken Khabib, ik heb met Khabib gesproken en als je een rematch wilt, zal hij een recordbrekend bedrag eisen. "

Nurmagomeodv scoorde al een enorme $ 2 miljoen voor zijn gevecht tegen McGregor, hoewel het (dat) momenteel nog wordt vastgehouden door (de) Nevada State Athletic Commission (NSAC), als straf voor (het) incident afgelopen zaterdag en (het) bijna uitlokken van een oproer.

Record

Wat de record brekende salarisbetalingen betreft, ondanks het feit dat hij 3 miljoen dollar kreeg voor zijn optreden bij UFC 229, vertelde McGregor dat hij minstens 50 miljoen zou scoren zodra er een rematch zou komen. Dat betekent dat de UFC ook met Khabib rekening zal moeten houden, want deze zal ook niet voor minder dan het bedrag wat McGregor eist, opnieuw het gevecht aangaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws