Tyson Fury zweert naam broer te veranderen Nieuws
Nieuws

Tyson Fury zweert naam broer te veranderen

Tyson Fury zweert naam broer te veranderen

Tyson Fury heeft gezworen de naam van zijn jongere broer Tommy te veranderen als hij Paul niet kan verslaan in een mogelijk gevecht.

De 'Gypsy King' zal dit weekend zijn eigen comeback maken tegen Deontay Wilder in Las Vegas. Broer Tommy is in verband gebracht met zijn eigen supergevecht tegen YouTube-sensatie Paul. ,,Hopelijk gebeurt het, ik hoop dat ze allebei de ballen hebben", zei Fury tegen Behind the Gloves.

,,Het verdomde contract ondertekenen en het gevecht mogelijk maken. De hele wereld wil het gevecht zien. " De jongere Fury is momenteel in Amerika en kijkt toe hoe zijn broer dit weekend zijn zwaargewicht rentree maakt.

Als hij maar niet verliest

Tommy heeft een aanbod van $ 1 miljoen van Paul op sociale media afgewezen. Paul heeft sindsdien gereageerd en hem aangemoedigd om het aanbod aan te nemen, ondanks dat er nu twijfels worden geuit of de strijd dit jaar plaatsvindt.

Tyson vindt dat zijn broer er voor moet gaan maar met een kanttekening. Tyson heeft gezworen de naam van zijn jongere broer Tommy te veranderen als hij Paul niet kan verslaan in een mogelijk gevecht. ,,Als hij verliest van die dosser is hij de naam Fury niet meer waardig. Dus hij kan maar beter winnen", aldus Tyson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws