Tyson Fury zweert naam broer te veranderen
Home / Nieuws / Tyson Fury zweert naam broer te veranderen

Tyson Fury zweert naam broer te veranderen

Tyson Fury heeft gezworen de naam van zijn jongere broer Tommy te veranderen als hij Paul niet kan verslaan in een mogelijk gevecht.

De ‘Gypsy King’ zal dit weekend zijn eigen comeback maken tegen Deontay Wilder in Las Vegas. Broer Tommy is in verband gebracht met zijn eigen supergevecht tegen YouTube-sensatie Paul. ,,Hopelijk gebeurt het, ik hoop dat ze allebei de ballen hebben”, zei Fury tegen Behind the Gloves.

,,Het verdomde contract ondertekenen en het gevecht mogelijk maken. De hele wereld wil het gevecht zien. ” De jongere Fury is momenteel in Amerika en kijkt toe hoe zijn broer dit weekend zijn zwaargewicht rentree maakt.

Als hij maar niet verliest

Tommy heeft een aanbod van $ 1 miljoen van Paul op sociale media afgewezen. Paul heeft sindsdien gereageerd en hem aangemoedigd om het aanbod aan te nemen, ondanks dat er nu twijfels worden geuit of de strijd dit jaar plaatsvindt.

Tyson vindt dat zijn broer er voor moet gaan maar met een kanttekening. Tyson heeft gezworen de naam van zijn jongere broer Tommy te veranderen als hij Paul niet kan verslaan in een mogelijk gevecht. ,,Als hij verliest van die dosser is hij de naam Fury niet meer waardig. Dus hij kan maar beter winnen”, aldus Tyson.

Bekijk ook

GRATIS Rico vs Jamal 3 kijken! ‘Hier is je kans’

Als echte kickboks fan wil je dit niet missen

‘Ik ben er kapot van!’ McGregor intens verdrietig

Conor McGregor is zegt gebroken te zijn

‘Geweldig!’ Rico Verhoeven over gevecht met Tyson Fury

Ik zou in zijn wereld gaan om een ​​boksgevecht te doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page