Boksrecord Deontay Wilder niks waard! 'Mickey Mouse lijst' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksrecord Deontay Wilder niks waard! 'Mickey Mouse lijst'

Boksrecord Deontay Wilder niks waard! 'Mickey Mouse lijst'

De infographic laat zien dat 19 van de eerste 39 tegenstanders van de Bronze Bomber niet gerangschikt waren. Terwijl 12 van de getoonde vechters buiten de top 100 boksers ter wereld vielen. De afbeelding van Touch Gloves Boxing is afgelopen week opgedoken op Twitter met de vermelding: "Deontay Wilder's Mickey Mouse record."

Boksrecord Deontay Wilder niks waard! 'Mickey Mouse lijst'

Verliezer

De lijst laat zien dat Artur Szpilka de op een na hoogst gerangschikte tegenstander van Wilder was vóór 2017. Szpilka bleek een lastige tegenstander voor de Bronze Bomber in hun gevecht in 2016, waarbij hij veel van Wilders stoten ontweek. Uiteindelijk werd Szpilka uitgeschakeld in de negende ronde van dat gevecht .

Sindsdien heeft Wilder nog vijf keer gevochten om een ​​​​carrière van 44 gevechten te voltooien, waarbij hij met name slechts één keer verloor van Fury in 2020. Naast Luis Ortiz is Fury de hoogst gerangschikte bokser die de Bronze Bomber heeft gevochten op de vierde plaats op de officiële wereldranglijst voor boksen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws