Tyson Fury zal na verslaan Deontay Wilder gaan worstelen Nieuws
Nieuws

Tyson Fury zal na verslaan Deontay Wilder gaan worstelen

Tyson Fury zal na verslaan Deontay Wilder gaan worstelen
Tyson Fury zal na verslaan Deontay Wilder gaan worstelen

Bokskampioen Tyson Fury is de laatste tijd veel in het nieuws geweest.

Recentelijk kwam het nieuws naar buiten dat Fury waarschijnlijk deelneemt aan WrestleMania als hij Wilder verslaat. De voormalige zwaargewicht bokskampioen staat in een rematch tegenover Deontay Wilder in februari, maar heeft zich de laatste tijd bekwaamd in zowel MMA-training als pro-worstelen.

De WWE betaalde hem een ​​hoop geld voor een wedstrijd in Saoedi-Arabië en ze zijn blijkbaar geïnteresseerd in het terugbrengen van hem voor hun grootste show van het jaar. Tenminste als hij een overwinning in de ring kan oppakken tegen Wilder.

Rematch na rematch

Ook de professionele worstelwebsite WrestleVotes meldt dat een overwinning op Wilder, Fury waarschijnlijk een WrestleMania-wedstrijd oplevert. Als Fury kan winnen en wel een wedstrijd doet bij WrestleMania, zal de WWE hem tegen Braun Strowman laten rematchen.

Fury pakte een (gescripte) overwinning op Strowman tijdens WWE Crown Jewel, er is een kant-en-klare verhaallijn zonder Fury vooraf een hoop optredens te laten doen. Fury vs Wilder 2 vindt op 22 februari in de MGM Garden Arena. WrestleMania 36 vindt plaats in april in het Raymond James Stadium in Tampa Florida.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws