Tyson Fury wil bekende acteur voor film over zijn bokscarrière Nieuws
Nieuws

Tyson Fury wil bekende acteur voor film over zijn bokscarrière

Tyson Fury wil bekende acteur voor film over zijn bokscarrière

Tyson Fury heeft beweerd dat hij zou kunnen stoppen met boksen en een Hollywood-film over zijn carrière te maken. Waarbij de 'Gypsy King' voorstelt dat Dwayne 'The Rock' Johnson hem in de film speelt.

Boksicoon Fury heeft zijn plannen bevestigd om een ​​Hollywood-film over zijn bokscarrière te maken. De Brit heeft voorgesteld dat 'The Rock' de hoofdpersoon te speelt. Fury heeft een opmerkelijke carrière achter de rug aan de top van de sport. Het boksicoon maakte een opmerkelijke comeback na gezondheidsproblemen om voor de tweede keer wereldkampioen te worden.

Hij heeft momenteel de WBC-titel en zal deze op 23 april verdedigen tegen Dillian Whyte in wat volgens hem zijn laatste gevecht zal zijn. Fury heeft bevestigd dat hij aanbiedingen heeft ontvangen van filmregisseurs om een ​​film te maken over zijn leven en bokscarrière. Maar moet nog beslissen over zijn volgende stap na het boksen.

Ik hou er van

,,Ik heb vaak rollen in Hollywood-films aangeboden gekregen", vertelde Fury aan BT Sport. ,,Maar op een dag zullen ze 100 procent een film over mij maken. Ik wil met pensioen gaan, een Netflix-documentaire over mij en een Hollywood-film maken met The Rock als mijzelf. Ik hou van deze sport, maar als ik klaar ben, ben ik klaar."

Fury bereikte het toppunt van de sport door Wladimir Klitschko te verslaan om de verenigde kampioen te worden voordat hij psychische problemen kreeg die leidden tot een lange tijd uit de ring. Maakte een verbluffende comeback door tweemaal Deontay Wilder te verslaan om hun trilogie in zijn voordeel te beslissen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws