Tyson Fury: Ik vecht met Deontay Wilder in Amerika! Nieuws
Nieuws

Tyson Fury: Ik vecht met Deontay Wilder in Amerika!

Tyson Fury: Ik vecht met Deontay Wilder in Amerika!

Hindernissen

De uitbarsting van Fury komt nadat Joshua en de kampen van Wilder geen overeenkomst over een wedstrijd konden bereiken, met geld en plaats naar verluidt als de belangrijkste hindernissen. De 29-jarige voormalig kampioen Fury keerde vorige maand pas terug naar de ring. Na twee jaar uit de roulatie te zijn geweest zag men hem winnen van een Sefer Seferi in vier ronden in een dramatisch slechte partij.

Tyson Fury: Ik vecht met Deontay Wilder in Amerika!

Het was niet echt een indrukwekkende partij, maar Fury zal opnieuw vechten op 19 augustus tegen Francesco Pianeta en hiermee zijn comeback kracht bij zetten. En het ongeslagen zwaargewicht kijkt nu al verder dan zijn volgende tegenstander. "Als ik er klaar voor ben, ben ik er klaar voor. Als ik dat niet ben, ben ik het niet, "zei Fury over een mogelijk gevecht met Wilder.

Lafaards

"Ik kan niet verkroppen dat hij (Wilder) ons lafaards noemt. En iedereen in Amerika zegt: 'Die Britse jongens vechten niet echt. "Ik ga naar Amerika om tegen hem te vechten en hem uit te schakelen. Ik moet eerst Francesco Pianeta verslaan en dan kom ik voor Wilder. '

Zoals altijd, bewaarde Fury zijn beste commentaar voor Joshua en promotor Eddie Hearn: "Joshua is een **********, ik verontschuldig me voor hem en Eddie Hearn beiden hebben geen geen ballen. "Maar ik ben de man, ik zal met je vechten (Wilder), geen probleem. Je hebt misschien alle aandacht gehad, en waarschijnlijk de favoriete positie geclaimd, maar als ik weer win, wat zullen ze dan zeggen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws