Tyson Fury over Anthony Joshua: Hij is een drugsdealer - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tyson Fury over Anthony Joshua: Hij is een drugsdealer

Tyson Fury over Anthony Joshua: Hij is een drugsdealer

Tyson Fury over Anthony Joshua: Hij is een drugsdealer maar heeft het gemaakt

Tyson Fury is een karakter op zichzelf maar heeft het gemaakt, als jongen opgegroeid op een woonwagenkamp heeft hij letterlijk vaak voor zijn leven moeten vechten. De “traveller” zoals woonwagen bewoners in het Engels worden genoemd is nergens bang voor zelfs voor de duivel niet.

Nu hij Anthony Joshua heeft uitgedaagd die na zijn overwinning op Wladimir Klitschko zich zelf de nieuwe wereld kampioen mag noemen is geen onbeschreven blad volgens Tyson. Joshua is een ex drugs dealer en vervelend mannetje. Ik daarentegen verloochen mijn woonwagen achtergrond niet, verschuil mij niet en praat openlijk over mijn “bad boy” verleden.

Miljonair tegen wil en dank

Tyson Fury claimt tegen wil en dank miljonair te zijn, ik heb nog steeds dezelfde auto, horloge en het trainingspak wat ik nu draag heb ik ooit eens gekregen. Ik voel mijn niet Engels ik voel mij waar ik ben dat hoort bij het woonwagen leven. Maar he ik ben gelukkig, met mijn vrouw en kind.

 

Over Tyson Fury

Tyson is een Britse professionele bokser. Hij heeft de zwaargewicht titel gehouden sinds 2015, na het verslaan van de lange regerend wereldkampioen Wladimir Klitschko. In dezelfde strijd, Fury won ook de verenigde WBA (Super), IBF, WBO, IBO en in rechte lijn titels, met de overwinning die hem de titel Vechter van het Jaar opleverde. Fury werd vervolgens ontdaan van de IBF-titel later dat jaar niet in staat om een ​​gevecht tegen een verplichte uitdager, Vyacheslav Glazkov te doen, dit was te wijten aan een akkoord voor een rematch met Klitschko. In 2016 verloor Fury de WBA, WBO, IBO titels na een lopend medisch onderzoek en persoonlijke kwesties en twee annuleringen van de Klitschko rematch. In augustus 2016 werd Fury door BoxRec als ’s werelds zesde beste bokser uitgeroepen.

Na aanvankelijk de kans geweigerd te hebben om te vechten voor Ierland op de Olympische Spelen, mocht hij zowel Groot-Brittannië en Ierland vertegenwoordigen na het traceren van zijn familielijn naar familie in Belfast en Galway. Fury heeft zowel Engeland en Ierland vertegenwoordigd als een amateur, het winnen van de ABA super-zwaargewicht titel in 2008 voordat hij professioneel later dat jaar ging vechten. Hij heeft sindsdien de Britse en Engels zwaargewicht titels twee keer per stuk behaald, evenals de Europese, Commonwealth, en Ierse zwaargewicht titels.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...