Groot nieuws! Tyrone Spong keert terug?
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Groot nieuws! Tyrone Spong keert terug?

Groot nieuws! Tyrone Spong keert terug?

Groot nieuws! Tyrone Spong keert terug?

Tyrone Spong lijkt binnenkort met groot nieuws te komen, zo schrijft de bekende vechtmanager Ali Abdelaziz op twitter. Wat zal het nieuws inhouden een terugkeer naar het kickboksen, wordt het MMA of boksen?

Er wordt al een kleine twee jaar gesproken en gesuggereerd dat Spong die met recht een van de grootste namen in de vechtsport genoemd kan worden, een terugkeer zal maken. Ooit gestopt met kickboksen na een gruwelijke beenbreuk opgelopen tegen Gökhan Saki bij Glory, maakte Spong een succesvolle stap naar het boksen.

Inmiddels traint Spong regelmatig weer in het kickboksen veelal met de bekende coach Henri Hooft. Afgelopen nacht kwam Abdelaziz met het bericht dat er groot nieuws aankomt omtrent Spong. De manager die onder andere de belangen van UFC-kampioen Kamaru Usman behartigt, en die van voormalig UFC grootheid Khabib Nurmagomedov lijkt serieus.

Wat wordt het?

Reacties op de tweet van Abdelaziz zet de gemoederen op scherp; ,,De Glory zwaargewichten hebben een probleem”, is een van de reacties. Ook vragen reageerders zich af of het een stap naar de UFC wordt of dat Spong de boksring weer in gaat.

Spong zelf lijkt er ook wel zin in te hebben en reageert met: ,,Laten we het pakken.” Eerder poste Abdelaziz al een soort van fantasie straatgevecht met daarin onder andere Spong maar ook andere bekende vechters. Intussen zullen de fans hun ogen richten op hopelijk een terugkeer van Spong.

Bekijk ook

Onverslaanbaar! Regian Eersel behoudt wereldtitel

Regian Eersel behield vandaag zijn ONE Championship lichtgewicht wereldtitel

Vechtbaas: ‘Niemand wil tegen deze man vechten’

Niemand durft het aan...

Doodslag! UFC kampioene ziekenhuis in geslagen door vriend

De vechter kon geen kant op

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page