Twijfels rondom gevecht Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac? Nieuws
Nieuws

Twijfels rondom gevecht Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac?

Twijfels rondom gevecht Rico Verhoeven tegen Mladen Brestovac?

Dit gevecht tussen Verhoeven en Brestovac is zo raar...

Een van Nederlands vechtsport journalisten Kris Dekker heeft zo zijn vraagtekens bij het aanstaande gevecht. Hij vraagt zich af waarom het een "niet titel" gevecht is, er maar drie ronden zijn (tegen Lazaar vocht Verhoeven vijf rondes), en waarom niet tegen Benjamin Adegbuyi? Maar wat vinden andere insiders er van? Wij hebben wat rond gevraagd en de meningen verschillen nogal, de partij zou een opwarmertje kunnen zijn voor een match tegen Badr Hari, of kunnen wij het zien als een intermezzo zoals die plaatsvond tegen Bigfoot Silva? En de kickboks liefhebbende fans die hebben vast ook een mening? Zullen deze het eens zijn met de critici?

Verhoeven schakel je niet zomaar uit

Hoe het ook zij Rico Verhoeven is ongeslagen en de absolute kampioen van GLORY, momenteel traint hij in Engeland onder Peter Fury en is op zijn social media te zien dat hij niets aan het toeval zal overlaten. Hoe het ook zij het is in ieder geval een partij om naar uit te kijken, want Verhoeven schakel je niet zomaar uit.... Titel gevecht of niet hij staat er om bekend altijd voor de volle 100% te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws