TWEEDE ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSEN EN THAIBOKSEN Nieuws
Nieuws

TWEEDE ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSEN EN THAIBOKSEN

TWEEDE ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSEN EN THAIBOKSEN

Succesvolle start van de ISKA examens in November krijgt een vervolg in het nieuwe jaar.

Na een succesvolle start in november 2017 met de eerste ISKA examens in Nederland voor graduaties/banden vinden op 27 januari bij Mike’s Gym in Oostzaan de tweede examens plaats. Deze examens zijn voor de gele slip en de gele band. Deze examens zijn voor kickboksers en thaiboksers van alle Nederlandse sportscholen toegankelijk!

TWEEDE ISKA EXAMENS VOOR KICKBOKSEN EN THAIBOKSEN

Nu zijn er diverse Nederlandse instanties en sportscholen die zelf examens hebben ontwikkeld. Een zeer positieve stap. Het nadeel hiervan is echter vaak dat deze examens alleen hier waarde hebben, in Nederland dus. Een uitzondering hierop zijn examens die door Nederlandse vechtsporters worden aangeboden die wereldwijd beroemd zijn. Ook examens die door nationale (Nederlandse) bonden worden aangeboden vinden alleen in Nederland hun erkenning.

EEN ISKA GRADUATIE/BAND IS INTERNATIONAAL WERELDWIJD ERKEND!

Het is voor iedere sportschool ook mogelijk om zelf ISKA examens op hun eigen sportschool te organiseren, eventueel in samenwerking met andere sportscholen. Het minimum aantal deelnemers hiervoor is 20 personen.

De exameneisen staan op de Nederlandse ISKA website. Deze is nog in de opbouw en zal snel worden uitgebreid. Er komt onder meer een agenda op te staan met alle ISKA evenementen wereldwijd.

Examenseisen Gele Slip: https://www.iska-netherlands.eu/gele-slip/
Examenseisen Gele Band: https://www.iska-netherlands.eu/gele-band/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws