Video: 'Transgender MMA-vechter breekt schedel van vrouwelijke tegenstander' Nieuws
Nieuws

Video: 'Transgender MMA-vechter breekt schedel van vrouwelijke tegenstander'

Video: 'Transgender MMA-vechter breekt schedel van vrouwelijke tegenstander'

Fallon Fox is waarschijnlijk de meest bekende transgender vrouwelijke vechter in de wereld en is een voormalige MMA-vechter. Al vroeg in haar leven, toen ze ongeveer 5-6 jaar oud was zij al aan het worstelen met haar geslacht. Al snel, toen ze een tiener werd, geloofde ze dat ze een homoseksuele man was totdat ze de term transgender ontdekte, hoewel ze nog steeds als een man leefde. Ze trouwde op dat moment al op 19-jarige leeftijd met haar vriendin en kreeg een dochter.

Kort nadat ze was getrouwd, sloot Fox zich aan bij het leger om haar familie te onderhouden. Nadat ze het leger had verlaten, ging Fox naar de universiteit, maar ze bleef worstelen met de aanhoudende psychologische stressproblemen van haar onopgeloste genderkwesties. Ten slotte reisde Fallon Fox in 2006 samen met haar dochter naar Bangkok en deed alle noodzakelijke operaties om een ​​vrouw te worden.

Tegenstanders

Er was veel controverse rond het licentiëringsproces van Fallon en vele bekende vechters en commentatoren waren tegen de licentie van Fallon, maar ze had groen licht om te vechten in vrouwen divisies inj MMA-gevechten.

In 2014 vocht Fox tegen haar vrouwelijke tegenstander Taika Brents. Het zou een "gewoon gevecht" zijn voor Fallon en Tamika, totdat Tamika ernstige verwondingen opliep voordat ze knock-out ging. Alles gebeurde in de eerste ronde (in de eerste twee en een halve minuut). Het was rommelig, het was bloedig en het is niet gemakkelijk voor iedereen te zien. Tamika liep een hersenschudding en een gebroken schedel op en Fallon Fox stopte niet totdat Tamika Brents eindelijk KO was.

Ik heb me nog nooit zo overweldigd gevoeld

Na het gevecht gaf Tamika Brents een interview en ze zei dat ze nog nooit zo'n kracht en kracht voelde bij een vrouw voordat ze met Fallon Fox vocht.

"Ik heb tegen veel vrouwen gevochten en heb nooit de kracht gevoeld die ik voelde tijdens een gevecht zoals ik die avond deed. Ik kan niet verklaren of het komt omdat ze als een man is geboren of niet, omdat ik geen dokter ben. Ik kan alleen maar zeggen, ik heb me nog nooit zo overweldigd gevoeld in mijn leven en ik ben zelf een abnormaal sterke vrouw ... Ik ben het nog steeds niet met transgender-gevechten eens. Elke andere baan of carrière ok, maar als het gaat om een ​​vechtsport denk ik dat het gewoon niet eerlijk is. " Zei Tamika Brents destijds.

Is het onverantwoord om een transgender persoon die eerst een man was tegen een vrouw in de ring te zetten? De meningen zijn verdeeld wat is uw mening?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws