TOTALE GEKTE: Sportscholen moeten dicht maar de IKEA mag wel open Nieuws
Nieuws

TOTALE GEKTE: Sportscholen moeten dicht maar de IKEA mag wel open

TOTALE GEKTE: Sportscholen moeten dicht maar de IKEA mag wel open
TOTALE GEKTE: Sportscholen moeten dicht maar de IKEA mag wel open

Om gek van te worden je mag niet in groepsverband sporten maar in hordes naar de IKEA is wel ok.

Dinsdag mocht de IKEA weer open, langzaam aan gaat Nederland naar het nieuwe normaal, en wat voorspelt was kwam uit Nederland trok er massaal op uit om de Zweedse gehaktballen fabriek op te zoeken.

"We hebben een werkblad nodig om thuis te werken," gebruikte een excuus Truus om haar bezoek aan de IKEA te verantwoorden, bullshit als je het mij vraagt wilde je gewoon shoppen op 1.5 meter afstand van je voorganger tussen de andere IKEA kamikaze piloten.

Totale gekte

We raken echt van het padje af, wel met z'n allen een groot winkelbedrijf bezoeken maar lekker sporten in de buitenlucht op 1.5 meter mag voor volwassen niet. Schiet mij maar in de feestverlichting, want ja je zou elkaar maar in het gezicht spugen. Wat denk je van het winkelend publiek, even niezen en je bent er geweest, althans als je de virologen moet geloven.

Een feit blijft dat er mensen overleden zijn aan het coronavirus en nog liggen te vechten voor hun leven op de intensive care afdelingen. Echter daalt het aantal en blijken de zogenaamde zorg hotels niet vol te liggen. Worden wij belogen, is men de wereld en de economie aan het resetten? Ben geen voorstander van complot theorie maar je zou toch denken?

Doe je ogen eens open

Waarom zit de sport dan in een verdomhoekje, juist sporten in groepsverband is stimulerend voor lijf en geest. Kickboksen lukt heus wel op 1.5 meter afstand, sparren laten we graag nog even liggen maar met een aantal mensen op gepaste afstand bokszak trainen moet toch niet zo moeilijk zijn.

Je kunt je de vraag stellen hoeveel mensen er nou daadwerkelijk besmet zijn geraakt op een sportschool, cijfers zijn er niet, dit soort cijfers ontbreken en toch gaan we massaal over tot sluiting en gehoorzamen wij wat de regering ons aangeeft te doen. Op de TV wordt je ook doodgegooid met van alles over corona, Jinek mogen ze wat mij betreft ook omdopen tot het corona journaal.

We zijn te volgzaam

Als er toch zoveel mensen naar de IKEA mogen waarom worden deze niet op een of andere manier geregistreerd, dan kunnen wij wellicht over een aantal weken zien of ze besmet zijn geraakt en hoeveel, doen we dat gelijk met de sportscholen. Dan kun je vergelijken, maar nee dat mag niet.

Maar goed, laten wij hopen dat er binnenkort nog meer versoepeling komt want mijn sportschool staat op omflikkeren, en velen met mij. Wie heeft er oog voor het verborgen leed? Oh ja morgen gaat de Bijenkorf ook weer open voordat je het gemist hebt.

Was getekend, een bezorgde sportschoolhouder

[wpViralQuiz id=36546]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws