Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: 'Daar hebben wij wat aan'
Home / Nieuws / Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: ‘Daar hebben wij wat aan’

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval leidt over de hervorming van de beloning van MMA-vechters. en hij vindt dat Conor McGregor meer had moeten doen.

YouTube ster Jake Paul die prof bokser werd wordt door veel boks fans niet voor vol aan gezien. Toch blijkt de Amerikaan een stevig potje te kunnen boksen en neemt hij het zelfs op voor MMA-vechters waarvan hij vindt dat deze niet genoeg verdienen. Dit wordt gesteend door voormalig topvechter Couture.

,,Waarom is Jake Paul degene die op komt en Dana White (UFC-president) najaagt prikt en een licht werpt op wat er aan de hand is en het verschil tussen onze sporten?”, zegt Couture. ,,Wat de Ali Act doet voor boksers, gebeurt niet voor de rest van ons in vechtsporten. Ik denk dat dat is wat er moet veranderen. “

Transparantie

,,Als het Jake Paul lukt om voor dat voor elkaar te krijgen, dan is dat geweldig. Zolang het maar gedaan wordt. Het lijkt me gewoon een beetje gek dat het daar vandaan komt en wij als atleten in mixed martial arts kunnen niet samenkomen en kunnen deze promotors niet aan een hogere standaard houden en de transparantie creëren die we nodig hebben in de sport”, zei Couture.

Paul heeft op de trommel geslagen om UFC-vechters (en MMA-vechters in het algemeen) meer geld te laten betalen, vooral omdat hij doorgaat met het binnenhalen van enorme betaaldags in het boksen. Tijdens een recente persconferentie ging Paul tekeer en zei dat UFC-president Dana White zijn vechters meer geld zou moeten betalen en zei: “f*ck Dana White.”

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page