Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: 'Daar hebben wij wat aan' Nieuws
Nieuws

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: 'Daar hebben wij wat aan'

Topvechter blij met GROTE BEK Jake Paul: 'Daar hebben wij wat aan'

Randy Couture, voormalig topvechter zegt dat hij blij verrast is dat Jake Paul de aanval leidt over de hervorming van de beloning van MMA-vechters. en hij vindt dat Conor McGregor meer had moeten doen.

YouTube ster Jake Paul die prof bokser werd wordt door veel boks fans niet voor vol aan gezien. Toch blijkt de Amerikaan een stevig potje te kunnen boksen en neemt hij het zelfs op voor MMA-vechters waarvan hij vindt dat deze niet genoeg verdienen. Dit wordt gesteend door voormalig topvechter Couture.

,,Waarom is Jake Paul degene die op komt en Dana White (UFC-president) najaagt prikt en een licht werpt op wat er aan de hand is en het verschil tussen onze sporten?", zegt Couture. ,,Wat de Ali Act doet voor boksers, gebeurt niet voor de rest van ons in vechtsporten. Ik denk dat dat is wat er moet veranderen. "

Transparantie

,,Als het Jake Paul lukt om voor dat voor elkaar te krijgen, dan is dat geweldig. Zolang het maar gedaan wordt. Het lijkt me gewoon een beetje gek dat het daar vandaan komt en wij als atleten in mixed martial arts kunnen niet samenkomen en kunnen deze promotors niet aan een hogere standaard houden en de transparantie creëren die we nodig hebben in de sport", zei Couture.

Paul heeft op de trommel geslagen om UFC-vechters (en MMA-vechters in het algemeen) meer geld te laten betalen, vooral omdat hij doorgaat met het binnenhalen van enorme betaaldags in het boksen. Tijdens een recente persconferentie ging Paul tekeer en zei dat UFC-president Dana White zijn vechters meer geld zou moeten betalen en zei: "f*ck Dana White."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws