'McGregor is 'AFGEDAAN' en zal eindgen tegen Jake Paul'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘McGregor is ‘AFGEDAAN’ en zal eindgen tegen Jake Paul’

‘McGregor is ‘AFGEDAAN’ en zal eindgen tegen Jake Paul’

Conor McGregor zou zijn beste tijd gehad hebben in de UFC-kooi, zo meent topmanager Ali Abdelaziz. De Ier en manager zijn niet bepaalt vrienden en vechten al langer een woorden oorlog uit. Nu komt Abdelaziz met de bewering dat de Ier afgedaan zou zijn.

Voor degenen die het niet weten, Abdelaziz is de manager van sleutelfiguren en rivalen van McGregor, Khabib Nurmagomedov en Kamaru Usman. Tijdens een optreden op de podcast van Mike Tyson, Hot Boxin’ with Mike Tyson, deed Abdelaziz de claim over McGregor.

,,Je verdient geld als je tegen Conor McGregor vecht, omdat hij gelijkspel heeft,” legde Abdelaziz uit. “Maar hoe lang gaat dat duren? Hij en Dustin Poirier, ik vind Dustin leuk, maar beiden zagen eruit als shit toen ze vochten eerder dit jaar bij UFC 257.”

Slechte prestatie

McGregor’s laatste verschijning in de Octagon was in januari dit jaar in een slechte en weinig inspirerende prestatie tegen Poirier, resulterend in een TKO-overwinning voor de Amerikaan.

In een tirade die fans van McGregor een harde realiteitscheck zal geven over waar hij op dit moment kan staan, beweerde Abdelaziz dat de Ier binnenkort zijn toevlucht zal nemen tot beroemdheden zoals Jake Paul voor grote bedragen, tenzij hij zijn UFC-carrière op een rijtje zet.

Bekijk ook

Vechtsport Killers! Noord-Koreaanse soldaten levensgevaarlijk

Noord-Koreaanse soldaten blijken levensgevaarlijke vechtmachines te zijn

‘KO’ Treffer! Spinning wheel kick nekt vechter (video)

In slechts 17 seconden maakte Akhmedov korte metten met zijn rivaal

Rico: ‘Derde gevecht met Badr zou leuk zijn’ (video)

Rico Verhoeven staat open voor nog een gevecht met kickboksende Badr Hari.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page