🎥 Topless! Boksringsmeisje Apollonia Llewellyn maakt rondborstig statement Nieuws
Nieuws

🎥 Topless! Boksringsmeisje Apollonia Llewellyn maakt rondborstig statement

🎥 Topless! Boksringsmeisje Apollonia Llewellyn maakt rondborstig statement

Apollonia Llewellyn gaat topless in zeer gewaagde foto, waardoor een legioen fans sprakeloos achterblijft die het beroemde boksringmeisje wel kunnen waarderen.

Het ringmeisje van Misfits Boxing is de afgelopen maanden steeds bekender geworden. Ze heeft meer dan 500.000 volgers op Instagram verzameld door haar optredens in de shows van KSI.Voor haar nieuwste foto poseerde Apollonia topless terwijl ze een zonnebril droeg.

Het model droeg ook een paar Daisy Duke shorts en witte laarzen. Ze onderschreef haar foto met: "Niet achtervolgen, gekozen worden." De post kreeg al snel meer dan 5.000 likes. Een fan reageerde: "Slayyyyy."

Terwijl een tweede schreef: "Geweldig." Een derde was enthousiast: "Oh wow." En een ander voegde toe: "Wow, ik bedoel echt wow." Als boksringmeisje heeft ze wel concurrentie aan bokskampioen Ebanie Bridges die ook regelmatig met haar lichaam pronkt.

Apollonia plaatste onlangs een reeks foto's van haar reis naar de Verenigde Staten. De social media influencer bezocht Las Vegas en Miami tijdens haar uitstapje naar de Verenigde Staten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws