BREAKING: TALPA zendt UFC 249 Ferguson vs Gaehtje niet live uit in Nederland Nieuws
Nieuws

BREAKING: TALPA zendt UFC 249 Ferguson vs Gaehtje niet live uit in Nederland

BREAKING: TALPA zendt UFC 249 Ferguson vs Gaehtje niet live uit in Nederland
BREAKING: TALPA zendt UFC 249 Ferguson vs Gaehtje niet live uit in Nederland

Het UFC 249 event welke gehouden wordt op 18 april zal niet live in Nederland te zien zijn via Veronica of Kijk.nl

Naar aanleiding van een overvolle mailbox op onze redactie hebben wij contact gezocht met Veronica om navraag te doen of het UFC 249 Ferguson vs Gaehtje event live en gratis uitgezonden gaat worden zoals gewoonlijk. "De directie van TALPA heeft besloten wegens ethische redenen om het event niet uit te zenden," is het antwoord aan onze redactie..

TALPA maakt de beslissing vanwege de corona pandemie die de wereld in zijn greep houdt, tijdens de UFC gevechten is er lijfelijk contact. TALPA kan er niet achter staan om het uit te zenden. Zolang de restricties aanhouden vanwege de corona crisis zal er ook geen UFC event meer worden uitgezonden.

Flink balen

"Als straks alles weer normaal is is het terug naar business as usual." Dat UFC 249 nu niet uitgezonden wordt is een echte tegenvaller voor de MMA-fans. Dana White week uit met het event naar een casino in een Indianen reservaat omdat daar andere regels gelden dan de Amerikaanse overheid heeft ingesteld.

De UFC fans die wel het event live willen volgen kunnen dit doen via UFC Fight pass, kosten omgerekend in euro's €29,00.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws