Topkickbokser Daniel Ghita (39) keert terug voor laatste wedstrijd Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Daniel Ghita (39) keert terug voor laatste wedstrijd

Topkickbokser Daniel Ghita (39) keert terug voor laatste wedstrijd

De Roemeense kickbokslegende Daniel Ghita bevestigt dat hij nog een laatste wedstrijd zal hebben. KickboxingZ meldt het nieuws vandaag op haar website na een eerste bericht van Pro Sport RO.

Als het gaat om de grootste kickboksers uit Roemenië, staat Ghita bovenaan de lijst. De Roemeen heeft Jamal Ben Saddik en Hesdy Gerges verslagen. Ghita had de zwaargewicht titel bij Showtime en nam deel aan de originele K-1 in Japan. Ook stond Ghita tegenover Glory kampioen Rocco Verhoeven, maar kwam tekort. Echter zeggen Insiders dat de Roemeen het voordeel had moeten hebben.

Terugkeer maar tegen wie

Ghita stopte met kickboksen na het tweede verlies tegen Verhoeven in 2014. Hij vocht in het Colosseum Tournament in 2018 en 2019 en schakelde Dzevad Poturak en Petr Vondracek uit. Op Facebook melde Ghita dat hij zal terugkeren voor een laatste gevecht. Volgens de berichten heeft Ghita geen datum of tegenstander genoemd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws