Topkickbokser onder vuur om 'fake' vechtvideo! 'Kan niet'
Home / Nieuws / Topkickbokser onder vuur om ‘fake’ vechtvideo! ‘Kan niet’

Topkickbokser onder vuur om ‘fake’ vechtvideo! ‘Kan niet’

Topkickbokser Andrew Tate onder vuur om 'fake' vechtvideo! 'Kan niet'

Andrew Tate de controversiële kickbokskampioen is onderdeel van spot door een video waarin hij 6 keer achter elkaar dezelfde persoon knock-out slaat. Kickboksfans nemen de vechter op de hak en trekken de video in twijfel.

Viervoudig wereldkampioen kickboksen Andrew Tate werd zes keer gefilmd terwijl hij een sparringpartner lijkt te slopen. Onder andere YouTube ster KSI heeft zich aangesloten bij de fans door de spot te drijven met de kluchtige beelden. Tate werd onlangs gefilmd terwijl hij sparde met een partner die aanzienlijk kleiner en minder bekwaam was dan hij.

Kan niet

In de clip slaat Tate zijn partner in totaal zes keer neer en fans hebben hem bekritiseerd omdat hij tegenover een tegenstander van lage kwaliteit in de ring staat. Sinds hij de afgelopen maanden ongekende internet faam vergaarde, wordt Tate in verband gebracht met een comeback tegen KSI, Logan Paul of Jake Paul.

Fans waren niet onder de indruk van de tegenstander van Tate in de clip, zoals iemand schreef: “Goed boksen, maar de sparringpartner kan duidelijk niet boksen.” Tate kreeg ook te maken met beschuldigingen dat de spar “nep” was, waarbij een andere gebruiker opmerkte: “Die laatste zag eruit als de meest nep-knock-out ooit.” Een derde toegevoegd: “Lol, het is gewoon een nep-show.”

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page