Topboksers massaal in Oekraïense leger: 'De overwinning is aan ons!' Nieuws
Nieuws

Topboksers massaal in Oekraïense leger: 'De overwinning is aan ons!'

Topboksers massaal in Oekraïense leger: 'De overwinning is aan ons!'

Steeds meer bekende boksers hebben zich aangemeld in het Oekraïense leger om te vechten tegen de Russische invasie van hun land. Naast de gebroeders Klytsjko, Oleksandr Usyk en Vasyl Lomachenko pakken een groot aantal topboksers de wapens op.

,,Andriy Tishkovets, bokser van het Nationaal Team van Oekraïne en tweemaal kampioen van Oekraïne, wordt gedwongen om bokshandschoenen in te ruilen voor een wapen om ons land te beschermen tegen de aanvaller!", zo schrijft de Ukrainian Boxing Federation op haar Facebook. Wij zijn trots op onze mensen! We zullen niet gebroken worden! De overwinning zal aan ons zijn! "

Tishkovets hebben de afgelopen dagen ook notabelen uit de boksbond zelf het wapenrok aangetrokken. De Manager van het Oekraïense Nationaal Boksteam Alexander Vasyuk sloot zich aan bij de Brovariv Territoriale verdedigingsdivisie.

Master of boxing, president van de Ivano-Frankivsk Boxing Federatie Vitaliy Merinov en meester in boksen Mikhail Selivanov maakten deel uit van de Nationale Garde van Oekraïne. De Ukrainian Boxing Federation zegt te verwachten dat nog meer boksers en personen uit de bokswereld naar de wapens zullen grijpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws