Top zwaargewicht op weg naar de UFC Nieuws
Nieuws

Top zwaargewicht op weg naar de UFC

Top zwaargewicht op weg naar de UFC

Geblesseerd maar toch onder de UFC vlag

Blagoy Ivanov is monenteel geblesseerd en is geopereerd aan zijn meniscus, dit weerhoudt de UFC er niet van om hem een contract aan te bieden. Ook valt het op dat de PFL vechter niet ingeroosterd is bij komende toernooien van de organisatie. De PFL openbaarde onlangs hun volledige selectie vechters voor de aankomende toernooien en onder de zwaargewicht lijst was er geen teken te bekennen van de kampioen, Ivanov ... en nu weten we waarom.

Een van de beste zwaargewichten ter wereld

De eenendertigjarige Ivanov is een van de beste zwaargewichten ter wereld. Met een record van 16-1 (1 NC), heeft Ivanov een gebalanceerd record opgebouwd met zes overwinningen door submission en zes door knock-out. Zijn enige verlies kwam tegende huidige nr 2 gerangschikte UFC vechter, Alexander Volkov in de Bellator zwaargewicht toernooi finales (Ivanov heeft zeven keer gevochten voor Bellator). Direct na dit verlies veroverde hij WSOF goud door Smealinho Rama te verslaan met een derde ronde guillotine. Ivanov verdedigde de titel vier keer met zijn meest opmerkelijke overwinning op UFC-veteraan Shawn Jordan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws