Top promotor wil bokswedstrijden in de UFC Apex faciliteit Nieuws
Nieuws

Top promotor wil bokswedstrijden in de UFC Apex faciliteit

Top promotor wil bokswedstrijden in de UFC Apex faciliteit
Top promotor wil bokswedstrijden in de UFC Apex faciliteit

Top Rank Boxing wil boks evenementen in de UFC's APEX-faciliteit, Florida organiseren.

Bob Arum de topman van Top Rank Boxing, die een zware criticus was van de benadering van de UFC voor het organiseren van evenementen tijdens de coronavirus pandemie, vertelde ESPN dat zijn promotie heeft gekeken naar het organiseren van evenementen in Florida.

Locaties waar Arum in geïnteresseerd is zijn de APEX-faciliteit van de UFC en het WWE Performance Center in Orlando. "Het is heel erg interessant en we zullen contact met ze opnemen. Er is een mogelijkheid om hun faciliteit te gebruiken om misschien evenementen zonder publiek te doen, 'zei Arum.

Niet eerder dan juni weer boksen

Arum voegde eraan toe dat een hervatting van het schema van Top Rank niet zou plaatsvinden vóór juni, een volledige maand later dan de respectievelijke plannen van de UFC en WWE voor shows. De 87-jarige was kritisch over de aanpak van de pandemie door Dana White.

Maar nu is er zelfs een kans dat wanneer de vechtsport terugkeert, sommige Top Rank events in het APEX-gebouw van de UFC in Las Vegas kunnen worden gehouden. Ook wil Arum de boksers in afgesloten sportscholen laten trainen om besmetting met corona te voorkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws