Bekende kickbokstrainer gearresteerd tijdens politieactie
Home / Nieuws / Bekende kickbokstrainer gearresteerd tijdens politieactie

Bekende kickbokstrainer gearresteerd tijdens politieactie

De voormalige kickboks coach van UFC ster Georges St-Pierre is gearresteerd voor deelname aan een misdaad organisatie en witwassen.

Kickboks coach Victor Vargotskii, die jarenlang bekende vechters trainde waaronder UFC legende Georges St-Pierre is opgepakt in Argentinië. De 56-jarige Vargotskii werd gezocht door de autoriteiten in Canada vanwege zijn vermeende rol in een grootschalige witwasoperatie.

Vargotskii is een van de negentien verdachten die zijn gearresteerd in verband met het witwassen van miljoenen dollars, en het verhandelen van verdovende middelen. De vermeende witwasoperatie van de bende hield het faciliteren van geldoverdrachten tussen criminele groepen in Montreal en drugs exporterende landen in.

Oorlogsveteraan

Vargotskii was ooit een kickbokscoach in de beroemde Tristar-sportschool in Montreal. In de vroege jaren 2000 werkte hij nauw samen met UFC-superster Georges St-Pierre. Tijdens het conflict tussen de Soviet Unie en Afghanistan was Vargotskii scherpschutter in een commando eenheid.

De politie nam $ 32,8 miljoen aan vreemde valuta, eigendommen en andere activa in beslag. Ook grote voorraden cannabis, cocaïne, hasj en methamfetamine werden in beslag genomen ter waarde van naar schatting $ 2,2 miljoen.

Over Sean van Dinter

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

Rico streeft droom na! ‘Geen idee wanneer ik vecht’

Rico Verhoeven heeft een van de zwaarste gevechten uit zijn carrière achter de rug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page