TOP 10: ONE Championship streeft concurrentie voorbij Nieuws
Nieuws

TOP 10: ONE Championship streeft concurrentie voorbij

TOP 10: ONE Championship streeft concurrentie voorbij
TOP 10: ONE Championship streeft concurrentie voorbij

ONE Championship heeft een grote slag gemaakt op social media. De grootste vechtsport organisatie ter wereld heeft meer dan 20 miljoen fans behaald.

Dat ONE Championship een kracht is om rekening mee te houden binnen de vechtsportwereld is meer dan duidelijk. De organisatie van Chatri Sityodtong lijkt niet alleen in de ring superieur, nu verslaat het ook de concurrentie op social media.

Via Socialbakers komen er een aantal interessante cijfers naar buiten. Socialbakers is een wereldwijd door AI aangedreven social media-marketingbedrijf dat marketingsoftware als een service platform aanbiedt, de Socialbakers Suite.

Belangrijke informatie

Het wordt gebruikt door merken als McDonald's, L'Oreal en Desigual voor social media marketing op Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Google+, VK en Pinterest. Maar ook door grote sportmerken zoals ONE Championship.

TOP 10: ONE Championship streeft concurrentie voorbij

Uit cijfers blijkt dat Championship als enige vechtsport organisatie in de top 10 staat van de meest boeiende sportprofielen op Facebook wereldwijd. Geen van haar concurrenten zoals de UFC, Bellator en GLORY Kickboxing komen in de top 10 voor.

De zaakjes goed op orde

ONE Championship doet veel om haar fans op de hoogte te houden van ontwikkelingen, aankopen van vechters en komende events. Ook oprichter en CEO van ONE, Chatri Sityodtong deelt persoonlijk veel met de fans op Facebook. Daar waar andere organisaties het afdoen met een PR afdeling.

Dit alles maakt dat ONE Championship een stevige positie bekleedt. De organisatie heeft een groot aantal Nederlandse vechters aan boord. Deze dienen tevens als ambassadeurs voor ONE. Kortom ONE blijkt zijn zaakjes goed op orde te hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws