Het titanen gevecht van de UFC tussen Miocic en Ngannou komt er aan! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Het titanen gevecht van de UFC tussen Miocic en Ngannou komt er aan!

Het titanen gevecht van de UFC tussen Miocic en Ngannou komt er aan!

Voor het eerst sinds zijn titel overwinning is UFC-zwaargewicht kampioen Stipe Miocic de underdog.

Later vandaag vindt UFC 220 plaats met als een van de meeste gehypte gevechten die tussen Stipe Miocic en Francis Ngannou, dievorig jaar vriend en vijand verbaasde door Alistair Overeem KO te slaan in hun ontmoeting op UFC 218. Gaat Ngannou dit herhalen tegen de doorgewinterde Miocic? De verwachting is van wel. De Franse vechter heeft een stootkracht van een kanon op steroïden, en heeft dit in een aantal filmpjes op social media goed laten doorschemeren. Nee, tegen Ngannou sta je liever niet in de ring.

Het titanen gevecht van de UFC tussen Miocic en Ngannou komt er aan!

De regerend kampioen als underdog?

In Amerika stonden de speculaties niet stil over de partij die vorig jaar al werd aangekondigd, gelijk werd Stipe Miocic aangeduidt als de underdog van de twee, iets wat zeer opmerkelijk is. Normaliter is de uitdager de underdog, vaak komt dit omdat opkomende talenten graag een kampioen uitdagen maar vaak falen, echter verwacht men dat Ngannou het tij zal keren. Echter laat u niet op het verkeerde been zetten want Miocic beschikt zelf over een harde knockout.

Waar titanen gevecht die de kooi zal doen beven

Een ding is zeker, het zal een zware strijd zijn, voor beide vechters en als het de eerste rondes doorkomt, wel eens een ware titanen strijd kunnen worden van jewelste. De UFC staat garant voor vermaak van de fans met een goede line-up aan vechters, en creëert zowel publieks lievelingen als underdogs. Wie van de vechters heeft vanavond u in zijn hoek staan? Wordt dat Miocic, of toch Ngannou?

 

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page