Titanen gevecht Senegalese reus vs Britse kolos verwacht Nieuws
Nieuws

Titanen gevecht Senegalese reus vs Britse kolos verwacht

Titanen gevecht Senegalese reus vs Britse kolos verwacht

Bombardier de Senegalese worstelaar zou tegen de Brit Martyn Ford de ring in moeten voor een MMA-gevecht. KSW de Poolse organisatie waar beiden op contract staan ziet de match wel zitten.

Serigne Ousmane Dia (Bombardier) is een Senegalese worstelaar die zijn debuut zou maken bij KSW 59. Helaas werd de gigant van ruim twee meter en 150 kilo een paar uur voor het gala in het ziekenhuis opgenomen. Dia zou het opnemen tegen voormalige sterkste man Mariusz Pudzianowski. Vanwege een acute blindedarmontsteking moest de Sengalees echter in het ziekenhuis worden opgenomen. De reus werd naar Parijs gevlogen, waar hij een operatie onderging.

KWS baas Martin Lewandowski zegt dat wanneer 'Bombardier' volledig herstelt is deze tegen de gigantische Brit Ford een gevecht moet aangaan. Eerder gingen de geruchten dat Ford tegen Pudzianowski zou vechten, maar Leawndowski schiet deze geruchte neer. ,,Martyn Ford zal niet de rivaal van Mariusz Pudzianowski zijn. Ik sluit echter een gevecht tussen de Brit en de Bombardier niet uit. Dit is een mogelijke combinatie", zegt de KSW chef.

Eerder vechten

,,Ford heeft al een contract met ons getekend en traint al enkele weken hard en leert MMA. Martyn wil vechten voor fans. Het past ook bij ons. Laten we hopen dat als al dit gedoe met het coronavirus voorbij is, we een gala gaan organiseren in Engeland waar het zijn debuut zal maken. We sluiten echter niet uit dat hij eerder in Polen zal optreden. Het hangt allemaal af van de pandemie, voegde Lewandowski eraan toe."

Bombardier's gevecht met Ford is absoluut een bizar gevecht. Bombardier heeft twee Senegalese wereldkampioenschappen worstelen gewonnen. Tot nu toe heeft hij alleen in MMA gevochten met rivalen die hun debuut maakten. De 38-jarige Ford die in Birmingham woont, is bodybuilder, acteur, fitnessmodel en personal trainer. Hij is onder meer bekend uit de rol van Koshmar in de film "Champion 4: Fight for Honor".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws