'The Hulk' heeft eindelijk een tegenstander gevonden Nieuws
Nieuws

'The Hulk' heeft eindelijk een tegenstander gevonden

'The Hulk' heeft eindelijk een tegenstander gevonden
'The Hulk' heeft eindelijk een tegenstander gevonden

De meest bizarre MMA-wedstrijd van dit jaar lijkt realiteit te worden. De 178 kilo zware Sajad 'Hulk' Gharibi heeft een tegenstander gevonden.

De 27-jarige Iraniër tekende een contract met de Poolse MMA-organisatie KSW in november 2018. Sindsdien is de zoektocht naar een eerste tegenstander aan de gang, maar was deze tot nu toe vruchteloos, tot recent.

Romario dos Santos Alves is in beeld gekomen. De man met een bijnaam die lijkt op die van Gharibis ('The Hulk from Brazil'), heeft net als de Iraniër, naam gemaakt op sociale media door zijn goed ontwikkelde spierstelsel.

Aantal eisen

Dos Santos Alves heeft wel zijn eisen gesteld om Gharibi in de MMA-kooi te ontmoeten. "Ik zal toenemen tot 120 kilo en je zult afvallen tot 120 kilo. Dan zal ik je hoofd eraf trekken," zegt Alves volgens de website News.com.

LEES OOK: Iraanse Hulk wil MMA partij vechten

Eerder werd een mogelijke match tussen Gharibi en de bodybuilder filmster Martyn Ford gepland. Maar deze kwam nooit van de grond. De pogingen van Gharibi worden niet serieus genomen, ook wordt hij er van beticht foto's van zijn lichaam te hebben gemanipuleerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws