Iraanse Hulk wil zijn vechtsport talent naar de ring brengen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Iraanse Hulk wil zijn vechtsport talent naar de ring brengen

Iraanse Hulk wil zijn vechtsport talent naar de ring brengen

Ontmoet de Iraanse Hulk die zijn talenten naar de ring wil brengen!

Ontmoet de Iraanse Hulk die zijn talenten naar de ring wil brengen!

Deze man is echt enorm enorm, met het uiterlijk en de grootte om hem naar plaatsen te brengen waar niemand ooit zal komen, maar heeft hij wat nodig is om in de WWE of UFC zijn intrede te maken? Hij zelf denkt zeker dat hij dat heeft, en we zijn geneigd om met hem te geloven en waarom zouden we niet? Heb je al eens over hem gehoord?

Sajad Gharibi staat bekend als de “Iraanse Hulk”

Sajad Gharibi staat bekend als de “Iraanse Hulk” en is een 24-jarige powertlifter met een lichaamsbouw die zeker iedereen om zal laten kijken als hij voorbij loopt. De naam Hulk past hem beter dan Sajad, aangezien hij vergelijkbaar is met de Hulk, alleen is hij niet groen.

Hij is zeer actief op sociale media, Instagram om precies te zijn, en het beste is dat heel veel mensen hem volgen en nu ook begrip krijgt van mensen over de hele wereld, in zijn beslissing om over te stappen naar de vechtsport. Sajad is bekend met hoe hij internet en sociale media het beste kan gebruiken, en zoekt alle aandacht en houdt ervan.

Een schat van een man

Zijn lichaam lijkt onwerkelijk, en je zou geen ruzie met hem willen. Zijn grootte kan sommige mensen doen schrikken, maar ik kan u vertellen van zijn interacties met mensen dat hij een echte goedzak is. Zijn passie is zijn lichaam, en je kan het zien. Hij ziet er echt geweldig uit, en we kunnen niet anders dan respect hebben voor hem.

Hij heeft absoluut geen schaamte, en geeft hij zijn fans wat ze willen door het plaatsen van eindeloze foto’s van zijn lichaam. Het maakt niet uit waar hij is, zolang hij een camera heeft, houdt hij ervan om zijn momenten met zijn fans te delen.

In de ring maar wie durft

Zijn ambities liggen in en overstap naar de vechters ring, hij denkt erover om de WWE of UFC in te stappen. Maar wie zou tegen deze kolos willen vechten? Ziet u het al voor u? McGregor versus Gharibi, dat zou er echt uit zien als een levende versie van David tegen Goliath.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page