Tevin Farmer tekent multi fight deal met Matchroom Boxing - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tevin Farmer tekent multi fight deal met Matchroom Boxing

Tevin Farmer tekent multi fight deal met Matchroom Boxing

IBF super vedergewicht kampioen Tevin Farmer heeft een multi-fight co-promotie deal getekend met Matchroom Boxing USA en DiBella Entertainment. De nieuwe deal begint met zijn eerste titelverdediging gepland voor 20 oktober in de TD Garden in Boston tegen James Tennyson. De kaart, exclusief uitgezonden op DAZN, wordt bekroond door een wedstrijd tussen WBO middengewicht kampioen Billy Joe Saunders tegen Demetrius Andrade.

Tevin Farmer tekent multi fight deal met Matchroom Boxing

Trainen

“Het winnen van die titel na alles wat ik heb meegemaakt, bracht me onbeschrijfelijke vreugde”, zei Farmer. “Ik voelde altijd dat ik een echte kampioen was. Ik moest gewoon naar Australië gaan, de titel veroveren en bewijzen dat ik de beste ben, ik deed het Ik kwam thuis als een kampioen en vierde feest, maar ik ben meteen terug gegaan naar de sportschool, ik wil actief kampioen worden en mijn titel verdedigen.

Daarom ben ik zo enthousiast over deze deal. Het is een genoegen om met beide te werken DiBella Entertainment en Matchroom Boxing USA en ik weet dat samen met hen grote dingen zullen gebeuren, mijn doel is uiteindelijk alle titels te pakken en ik zal doen wat nodig is. Ik sta open om te vechten tegen iedereen. Ik kijk ernaar uit om de wereld te laten zien wie Tevin Farmer is en wat ik kan doen. ”

Australië

Farmer (26-4-1, 5 KO) veroverde de titel eerder deze maand toen hij Billy Dib domineerde door te winnen via unanieme beslissing in het thuisland van Dib in Australië. Het was de tweede poging van Farmer om de IBF-titel te pakken, nadat hij in december een flinke tegenslag te verwerken kreeg door een controversiële split decision tegen Kenichi Ogawa, waarna een resultaat veranderde in een no contest nadat Ogawa betrapt werd op doping.

Bekijk ook

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Rematch: Prochazka vs Teixeira UFC titelgevecht rond

Prochazka en Teixeira zijn mondeling overeengekomen

Glory kampioen Robin van Roosmalen stopt met kickboksen

Glory kampioen Van Roosmalen stopt met kickboksen

Robin Roosmalen keert niet meer terug naar de kickboksring.

Rico moet tegen Plazibat! 'Glory moet belofte inlossen'

Rico moet tegen Plazibat vechten! ‘Glory moet belofte inlossen’ (video)

Het gevecht moet wel ergens over gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page