Tesla baas Musk door het stof na opmerking MMA-vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tesla baas Musk door het stof na opmerking MMA-vechter

Tesla baas Musk door het stof na opmerking MMA-vechter

Beneil Dariush die afgelopen weekend Tony Ferguson versloeg op UFC 262, krijgt zijn zin. De dure Tesla die hin bestelde wordt met voorrang afgeleverd. Tesla baas Elon Musk, aandeelhouder van de UFC gaat daar persoonlijk voor zorgen.

Na het verslaan van Ferguson en staande in de UFC-kooi daagde Dariush de Tesla baas uit en riep; ,,Hé Elon waar blijft de auto van mijn vrouw? “. Op de persconferentie na het UFC evenement legde Dariush uit wat er was voorgevallen.

Hij komt er aan

,,Ik bestel mijn auto in december worden afgeleverd”, zei Dariush. ,,Bro, ik heb de veiligste auto besteld, zeiden ze. Het is de beste auto voor mijn zwangere vrouw. En ik wacht nog steeds. Elon, man, wat is er aan de hand, man? Je vertelde me Maart. We komen eraan in juni. Ik wil mijn auto. Kom op, maat. Grote fan, grote fan, maar dit is gebrek aan respect. “

Musk, die blijkbaar had zitten meekijken reageerde via social media door te zeggen dat de Tesla er aan komt: ,,Binnenkort beschikbaar. Het spijt mij van de vertraging!”, aldus Musk in zijn reactie. Uit het voorbeeld van Dariush blijkt dat als je vraagt, je ook krijgt.

Bekijk ook

‘Zo verdiende ik miljoenen’: UFC-legende St-Pierre geeft tips

Als UFC-vechter behaalde St-Pierre grote successen maar blijkt ook een gedreven zakenman

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner.

Glory kickbokser best betaalde vechter met nieuw contract

Via Instagram melde de Canadees het nieuws

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page