Tekort aan vrijwilligers 'nekslag' jaarlijks jeugdkarate toernooi Nieuws
Nieuws

Tekort aan vrijwilligers 'nekslag' jaarlijks jeugdkarate toernooi

Tekort aan vrijwilligers 'nekslag' jaarlijks jeugdkarate toernooi
Tekort aan vrijwilligers 'nekslag' jaarlijks jeugdkarate toernooi

Geen 35e editie van het geliefde El -Hatri mini Karate toernooi. Na 34 succesvolle editie's van het mini El-Hatri Karate toernooi is er voor de organisatie de tijd aangebroken terug te treden.

De organisatie die geheel bestaat uit vrijwilligers krijgt het niet meer voor elkaar voldoende medewerkers en scheidsrechters te enthousiasmeren voor dit populaire toernooi wat 2x per jaar georganiseerd werd door Shihan Appie El-Hatri in Eindhoveni.

Het Elhatri Minitoernooi is een klein opgezet toernooi en was bedoeld om kinderen 6 t/m 15 jaar wedstrijdervaring op te laten doen. Tevens deden toernooimedewerkers en (toekomstige) scheidsrechters er ervaring op.

Verdriet

Vele jeugdige beginnende wedstrijdkarateka's hebben hun eerste stappen tijdens dit jaarlijkse event op de tatami gezet op weg naar een leuke sportcarrière. "Laagdrempelig en volop de kans om te knokken en ervaring op te doen was dit toernooi een opstap naar het echte werk. " Aldus ingewijden die met lede ogen het toernooi zien verdwijnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws