'Te duur! Hasbulla's UFC-gevecht, rivaal Abdu Rozik en meer....
Home / Nieuws / ‘Te duur! Hasbulla’s UFC-gevecht, rivaal Abdu Rozik en meer….

‘Te duur! Hasbulla’s UFC-gevecht, rivaal Abdu Rozik en meer….

Hasbulla, de zelf verklaarde mini MMA-vechter die nog niet echt een gevecht leverde, is een hele hype op zijn kleine zelf. Hij wil graag een gevecht maar zegt dat niemand dit kan betalen.

In een interview na afloop van een Eagles FC evenement eerder dit weekend stond Hasbulla de verzamelde pers te woord. Gevraagd hoe hij tegenover een gevecht met aartsrivaal Abdu Rozik staat zegt de Rus; ,,Die is geen partij voor mij het is een zanger. Voorlopig geen interesse in”, zegt de mini vechter.

Niet te betalen

Recentelijk bracht Hasbulla een bezoek aan Abu Dhabi waar de UFC een aantal evenementen hield. De Rus sprak daar met UFC baas Dana White maar tot zaken kwam het niet. ,,We hebben niet echt gesproken over een gevecht, bovendien be ik te duur dat kan niemand betalen.”

Hasbulla mag dan de vriendelijkheid zelve lijken, toch kreeg de Rus een Instagram blokkade aan zijn broek. Hij bedreigde een vrouw die hij zei een kopje kleiner te komen maken. De dame in kwestie had video’s verspreid van het gehandicapte zusje van Hasbulla. Dit zette kwaad bloed maar liep gelukkig met een sisser af.

Bekijk ook

Werken aan een positieve transformatie met een personal training Amersfoort

Wil jij graag gaan sporten, maar hou je er niet van om naar een grote volle sportschool te gaan dan is een personal training iets voor jou!

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page