Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie Nieuws
Nieuws

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

Hasbulla Magomedov, de zelfverklaarde mini MMA-vechter heeft een Instagram blokkade voor zijn kiezen gekregen. De bijna 1 meter kleine influencer met 17 miljoen volgers bedreigde een vrouw en werd vervolgens van Instagram af geknikkerd.

Znak.com meld dat de kleine 18-jarige strijder die de lieveling van zo'n beetje de hele MMA-wereld is, reageerde op een vrouw die zijn zuster openlijk te kakken had gezet. De dame in kwestie postte een video van Hasbulla's zus, waarin medische geheimen zouden zijn onthuld met betrekking tot het meisje, iets wat zij beter niet had kunnen doen.

Vervelend ventje

Dit ontstak woede bij de mini Rus, die kan rekenen op de sympathie van UFC-baas Dana White. ,,Ik laat dit meisje niet leven, totdat ze haar excuses aanbiedt aan de hele Instagram populatie. Ze heeft een video van mijn zus gemaakt en deze op Instagram geplaatst", schreef Hasbulla, wat hem een blokkade op Instagram opleverde (lees verder onder twitter bericht).

Hasbulla liet het er niet bij zitten en er dook dan al snel een nieuw account op. Daar verklaarde hij zelf zijn account te hebben gewist. Dit wordt sterk in twijfel getrokken omdat Hasbulla bakken met geld verdiend aan zijn account die 17 miljoen volgers bevatte.

Hasbulla is bekend geworden door zijn bloedvete met Abdu Rozik, de twee staan elkaar al lange tijd naar het leven. Ook daagde Hasbulla diverse bekende vechters uit om een rondje te knokken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws