Tayfun Ozcan daagt GLORY kampioen Sitthichai uit! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Tayfun Ozcan daagt GLORY kampioen Sitthichai uit!

Tayfun Ozcan daagt GLORY kampioen Sitthichai uit!

Vandaag werd bekend gemaakt dat GLORY Lichtgewicht kampioen Sitthichai zijn titel zal verdedigen tegen Tyjani Beztati. Dit bleef niet onopgemerkt bij een andere kampioen, namelijk bij Tayfun Ozcan kampioen bij Enfusion die in februari kickboks legende Andy Souwer wist te verslaan tijdens Enfusion Eindhoven.

Wanneer Sitthichai klaar is met het makkelijke werk, ben ik hier!

Zo staat de reactie te lezen die Ozcan geeft op de aankondiging van het gevecht op Instagram door de GLORY organisatie. Tayfun Ozcan zegt klaar te zijn voor een gevecht tegen Sitthichai. Kunnen wij dit zien als een open sollicitatie richting GLORY? Waarom ook niet het zou een mooie matchup zijn. Maar wat zijn de kansen voor Ozcan?

Men roept al langer om een Enfusion versus GLORY gevecht

Uit de fans schare bij Enfusion is al langer de wens om een Enfusion versus GLORY gevecht te zien in de ring. Dit is al eens eerder gebeurt met de strijd tussen Ismael Lazaar (voormalig zwaargewicht kampioen bij Enfusion) en Rico Verhoeven de ongeslagen zwaargewicht kampioen van GLORY. Lazaar moest het destijds afleggen en raakte verwikkeld in een doping schandaal waar veel mensen vraagtekens bij zetten, en dan met name over de lange schorsing die hem is opgelegd.

Zal Sitthichai happen?

Of Sitthichai het ziet zitten tegen Tayfun Ozcan is de vraag, maar het zou een interessante partij kunnen zijn en een kans voor de rijzende ster Tayfun Ozcan die zeker een kans verdiend om zijn opwachting te maken bij GLORY. Zijn ex collega Enfusion vechter Mohammed Jaraya debuteerde recentelijk succesvol bij GLORY in Rotterdam. Wat vindt vindt kickboksend Nederland hiervan? Maakt Tayfun Ozcan een kans tegen Sitthichai?

 

Tayfun Ozcan daagt GLORY kampioen Sitthichai uit!

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page