Samenwerking Talpa en GLORY Kickboxing op losse schroeven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Samenwerking Talpa en GLORY Kickboxing op losse schroeven

Samenwerking Talpa en GLORY Kickboxing op losse schroeven

De lucratieve deal die GLORY Kickboxing en Talpa hebben voor het uitzenden van de events van de kickboks organisatie zou op losse schroeven staan.

Diverse bronnen uit binnen en buitenland melden dat door de mist rondom GLORY, Talpa de deal in heroverweging heeft genomen. Talpa nam in 2018 de uitzendrechten van GLORY Kickboxing over van Ziggo Sport. Met de overname werd toen gesteld dat Ziggo een groeiend kijkcijfer kanon verloor.

In de praktijk bleek dit ook toen een paar events van GLORY over een miljoen kijkers trok. Vooral die waar Rico Verhoeven of Badr Hari aan deelnamen waren echte kijkers trekkers. Echter door de positie waar GLORY zich nu in bevindt zou Talpa twijfelen over de gemaakte deal destijds.

Nooit wat verdiend

Wat betreft de deal met Talpa wordt gezegd dat GLORY hetzelfde geld wil voor minder events. Dat zou niet goed gevallen zijn binnen de muren bij Talpa. Dinsdag zou er volgens dezelfde bronnen een overleg zijn hoe nu verder, of zelfs een aankondiging dat de samenwerking tussen Talpa en GLORY stopt. Een en ander is nog niet officieel bevestigd.

Via de media kwam naar buiten dat GLORY vanaf start nooit echt veel geld heeft verdiend aan haar events. Behalve het laatste in december 2019, GLORY Collision 2, waar Rico Verhoeven en Badr Hari tegenover elkaar stonden.

Bekijk ook

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Vechter scoort STRIJKPLANK knock-out tijdens MMA-debuut (video)

De Brit verraste zijn tegenstander met een knie en een trap naar het hoofd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page