TALPA Stopt met uitzenden UFC wedstrijden op TV en internet – Vechtsport Info
Home / Nieuws / TALPA Stopt met uitzenden UFC wedstrijden op TV en internet

TALPA Stopt met uitzenden UFC wedstrijden op TV en internet

Het was al te verwachten door de coronavirus epidemie maar nu loopt ook bij diverse omroepen de sport programmering op tv in de soep.

TALPA bericht vandaag dat de uitzendingen van sport en gerelateerde programma’s voorlopig geschrapt gaan worden. De organisatie meldt het volgende voor de zender Veronica en de UFC wedstrijden:

“Het uitvallen van sportevenementen: de nationale en internationale voetbalcompetities en de wedstrijden van UFC, heeft verregaande gevolgen voor de programmering van Veronica.” Deze worden niet meer uitgezonden.

Veronica Inside

Ook online krijgt een flinke tik te verwerken, werden daar de UFC events vooralsnog live gestreamd ook dat is voor nu verleden tijd. “De wedstrijden van UFC die bij Veronica en op KIJK.nl zouden worden uitgezonden, vervallen ook bij KIJK.”

Dit houdt dus in dat als de UFC wel haar wedstrijden hervat ook zonder publiek er gewoon weer uitgezonden wordt door de zenders van TALPA, het gaat om een tijdelijke ingreep.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page