Taekwondo-kampioen sterft onder verdachte omstandigheden Nieuws
Nieuws

Taekwondo-kampioen sterft onder verdachte omstandigheden

Taekwondo-kampioen sterft onder verdachte omstandigheden
Taekwondo-kampioen sterft onder verdachte omstandigheden

De 22-jarige atleet verdween afgelopen weekend spoorloos, zijn lichaam werd gevonden in de Sulak-rivier.

Mikhail Abdurakhmanov, een Russische taekwondo-kampioen en lid van het nationale team, werd dood aangetroffen in de Sulak-rivier in Dagestan. Het lichaam van de 22-jarige atleet werd ontdekt bij de waterkrachtcentrales in de buurt van de Sulak-waterval.

Volgens rapporten zou de atleet zijn verdronken nadat hij werd meegesleurd door de krachtige stroming. De dood van de sporter roept vragen op aangezien hij aangaf met voor hen een onbekende op pad te gaan in het natuur gebied, bovendien was hij een geoefend zwemmer. Ook zelfmoord wordt niet uitgesloten.

Veel dode vechtsporters

Wie de persoon was die in het gezelschap van Abdurakhmanov was is tot dusver onbekend, of deze te maken heeft met zijn dood is niet bekend. De dood van Abdurakhmanov is niet het eerste tragische incident waarbij vechtsporters bij betrokken waren.

Een Grieks-Romeinse worstelkampioen werd vermoord terwijl hij probeerde zijn vriendin te beschermen tegen een groep mannen. De Russische judoka Evgeny Kushnir kwam vorige week om het leven tijdens een gevecht in een café in Togliatti. Yury Vlasko, een meester in sport in worstelen, werd doodgestoken tijdens een massale vechtpartij in Buryatia in juli 2017.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws