Taekwondo Kamp Nederland 6 t/m 8 oktober 2017 Nieuws
Nieuws

Taekwondo Kamp Nederland 6 t/m 8 oktober 2017

Taekwondo Kamp Nederland 6 t/m 8 oktober 2017

Van 6 t/m 8 oktober vindt de 6e editie van het Taekwondo Kamp Nederland plaats. En jij kunt erbij zijn!

Taekwondo Kamp Nederland 6 t/m 8 oktober 2017

Het TKN 2017 is voor iedereen vanaf 8 (tot 100) jaar, van beginners t/m (ver)gevorderden. Volg dit jaar de stijltrainingen van de Nederlandse oud-bondscoach stijl, Rob Janssen, of spartrainingen van de uit Denemarken overgekomen Deense oud-bondscoach sparren, Bjarne Johansen.

Bjarne is al 40 jaar actief in WTF taekwondo. Hij deed aan verschillende Europese- en Wereldkampioenschappen mee en bemachtigde hierbij 25 medailles op EK's en 6 medailles op WK's.

Wil jij je stijlprestaties een boost geven? Dat kan op het Taekwondo Kamp Nederland!

De stijltrainingen zullen worden gegeven door Rob Janssen, de voormalig bondscoach van de Nederlandse stijlselectie. Rob is geen onbekende op het kamp, 2 jaar geleden gaf hij ook de stijltrainingen.

De trainingen van Rob zijn inspirerend en uiterst leerzaam. Als beginner krijg je van hem een goede basis mee en zelfs de vergevorderden kunnen bij hem de puntjes op de i zetten.

Rob was tot 2016 bondscoach van de Nederlandse stijlselectie. Daarnaast is hij voormalig meervoudig (open) Nederlands kampioen en vice Europees- en Wereldkampioen. Train jij ook met deze toptrainer?

Kom ook naar het TKN voor een weekend intensief trainen en een hoop gezelligheid! Waar wacht je nog op?

De 6e editie van het TKN vindt plaats van 6 t/m 8 oktober 2017 op de inmiddels bekende locatie: De Hoof te Someren.

En de eerste trainer is een feit! Degenen die in 2015 mee zijn geweest kennen hem nog wel: Rob Janssen. Rob is sinds 2013 bondscoach van de nationale stijlselectie en zal ook op het TKN de stijltrainingen verzorgen. Ook de vooruitzichten voor de spartrainer zijn weer veelbelovend. Binnenkort daarover meer!

Ontvang 10% korting

Ben je jonger dan 18 jaar én lid van één van de clubs die het TKN sponsort? Dan krijg je nog eens 10% korting en betaal je maar €78,50! Check voor onze sponsors de website.

Taekwondo Kamp Nederland 6 t/m 8 oktober 2017

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws